När man tycker att ett barn är krävande, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

När man tycker att ett barn är krävande,

Så får man hitta motivationen och inspirationen från Satu som driver Me & My Baby Dolls. Hon och hennes man har 7 barn och alla är 6 år eller yngre. Det är galet bra jobbat (både på skapande-fronten och tålamods-fronten) och jag tycker hon är sjukt duktig som gör allt så bra! Det här med att planera allt inför att ”snart” (november) få ett till barn och då ha HELA TVÅ BARN får mig att slappna av lite. Man kan alltid ha fler :)

In och kika på http://mybabydolls.se !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons