Göteborgsmamman

Sovande bebis vid 09,

God morgon på er!

Ledsen för uppdateringen den här helgen – det hände lite saker som fick mig ur balans och jag behövde ett par dagar för att bara få andas ut lite. Hoppas ni förstår.

I lördags var det Göteborgsvarvet här i stan och herregud vad folk det var! Jag valde att inte springa och nu känns min fot helt bra. Klart jag ångrar valet när jag inte har ont, men hade jag sprungit så hade jag antagligen gått på kryckor idag :)

Skämt åsido. De som springer är ju helt otroligt duktiga! Vilka kämpar! 21 km är inte en klackspark, men alla verkade ha så himla roligt. Jag personligen tycker att det är helt galet hur snabbt de första springer och kan knappt hålla den farten 1 km. Eller, jag kan inte hålla den farten 1 km. De svischade bara förbi och publiken hejade. Så himla roligt med en stor folkfest!

Elise sover fortfarande (helt galet!) men när hon vaknar så ska vi pallra oss ut och kanske ta en sväng förbi hennes gammelmormor. Tanken var att vi skulle träna också, men eftersom hon fortfarande sover och man bara får ha barn med sig på gymmet till kl 11 så kan det bli lite tight. Vi får se helt enkelt : )

Vad gör ni denna härliga dag?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.