Göteborgsmamman

V 14

I veckan gick vi in i vecka 14. Veckorna hittills har gått väldigt fort, och jag har inte riktigt hunnit känna efter att jag är gravid nästan. Det är lika overkligt som första gången.

Dock känner jag att magen redan syns rätt mycket. Så här stor var jag kanske i v 19-20 sist. Jag har känt av lite fladder och är himla yr titt som tätt. Trappor ska vi inte ens prata om :D känner mig som 100. Den 2 juli har vi RUL – hoppas, hoppas att de kan se om det är en tjej eller kille, annars får vi vänta till v 24 för att göra ett könsultraljud. Jag tycker det är skönt att vara så förberedd man kan bli, även om jag förstår dom som också vill vänta och få en överraskning på förlossningen. Jag är alldeles för nyfiken för det.

Ville ni veta innan? Eller väntade ni efter allt krystande? Hur var det sistnämnda?

IMG_9348 IMG_9365

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.