Göteborgsmamman

Bebis crossfit,

God morgon!

Idag lyser solen här i Göteborg, jämfört med igår när det var blåsigt, molnigt och till och med regn då och då. Jag gick ut och sprang när Fredrick kom hem och efter 100 m började det ösa ner. MEN som varje löpare säger så är det skönt med regn så länge du hunnit springa ett par steg innan ;)

Vi var även på gymmet en sväng igår, jag och Elise. Men tro inte att vi är så här hurtiga varje dag – vi tar igen det vi inte hinner träna annars :) Elise har en ny talang – hon kör armhävningar på en hand. Mammas tjej! (Även om mamman själv inte kan det..)

Nu ska vi iväg och träffa Emelie och hennes lille son. Vi ska förbi Babyproffsen i Kungsbacka som har 50% på hela butiken pga konkurs. Det ska tydligen vara riktigt utplockat, men vi kollar :) rean startade igår och håller på tills på söndag.

Vad gör ni idag?

IMG_9353 IMG_9354

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.