Rubrik saknas – Göteborgsmamman

Göteborgsmamman

Rubrik saknas

God morgon på er!

Jösses, vilken kass uppdatering det har varit den senaste tiden. Ledsen för det!

Förra veckan var det någonting planerat varenda dag, och den här veckan skulle varit tvärtom. Men som många mammor vet så är det inte alltid superkul att inte ha något planerat alls på dagarna, och då bokar man gärna upp sig och hittar på saker. Vilket är kul i sig, men idag känner jag att jag hade behövt lite egentid. Vi ska träffa Miriam och Sofi för lunch, men sen är helgen ganska lugn. Det är Nationaldagsloppet imorgon och Fredrick ska cykla så vi ska heja på :) Det är det enda och det är bara roligt!

Jaha, så i måndags var det 1 juni. Här i Göteborg – precis som i antagligen hela Sverige – så är det fortfarande ganska kyligt och trist väder. 1 juni! Det är galet! Stackars studenterna som får frysa i sina champangedränkta festkläder.

I onsdags så bestämde vi oss på morgonen att vi skulle åka med Fredrick till hans jobb och simma i simhallen som ligger i samma byggnad. Till en början var Elise lite skeptiskt, men det släppte snabbt och hon fick doppat huvudet en gång. Himla kul om det går bra i fortsättningen också och att hon blir som en liten delfin i vattnet under semestrarna.

Vår diskmaskin gick sönder igår precis när vi skulle utanför dörren (…) så rörmokaren var här nu på morgonen. 7:15. Kan inte hantverkare lugna sig lite med tiderna? Vi vaknade hursomhelst av att det knackade på dörren, hunden skällde och Elise vaknade. Fredrick hörde ingenting från sitt rum. Jag – som var spritt språngande – försökte ropa in till honom att öppna, men fick till slut gå upp och väcka honom.

Dags att dricka upp kaffet och förbereda dagen!

Vad ska ni göra idag?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.