Tredje ultraljudet, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Tredje ultraljudet,

God morgon på er!

Vi sitter påklädda och redo för avfärd. Min syster kommer och passar Elise under tiden vi är på Östra Sjukhuset och gör vårat RUL. Håll tummarna för att det går att se kön! Jag är i vecka 19 1/2 idag. Då borde man väl kunna ana en snopp om det skulle vara så? Det märker vi.

Jag undrar hur vi ska gå ut med graviditeten offentligt. Alla gör ju så söta saker och låter följare och vänner ”tänka efter lite”. Jag tänker kanske att Elise får hålla i ultraljudsbilden (och hoppas på att hon inte har sönder den..) och sen bara skriva ”November 2015? under. Hur låter det?

Vad tror ni? Tjej eller kille?

Min magkänsla säger tjej, men så trodde jag ju att Elise var en kille också …

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons