Äntligen! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Äntligen!

Sista plankan är slipad! Nu luktar det lite vax i lägenheten, men det går bort snabbt. Såååå skönt att det är klart! Imorgon kväll sätter vi tillbaka möbler osv och sen kan jag äntligen börja städa. Det var längesen man längtade till det, haha!

Elise hade en jobbig morgon idag och vaknade första gången ledsen vid 3, sen periodvis fram tills klockan slog 9 – då kom världens utbrott och det var hård i magen hon var. Efter microlaxen så har det varit rätt många fler blöjbyten än det brukar, men hon mår mycket bättre.

Nu måste trött mamma sova… Vi hörs imorgon! Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx