Älska hat-badet, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Älska hat-badet,

Med den rubriken kan man tro att jag hade någon politisk åsikt, men är det någon som är, låt oss säga mindre insatt, så är det jag.

Jag menade badandet med Elise. Vi har precis tagit bort den lilla ‘kanan’ som man lägger dem på som bebisar. Den har funkat så bra hittills och varit ganska bekväm att använda så hon kan plaska själv, att den har hängt kvar ett tag. Problemet blev bara att hon fick panik när hon plötsligt skulle sitta i vattnet själv. Hon har inte varit så jätte förtjust i att bada någon gång egentligen, även fast det gick bra när vi var i badhuset, men igår gick det strålande och med farmors kam i handen så badade hon längre än vi vågade hoppas på. Hoppas nu att detta håller i sig – det är knappt så jag vågar bada henne igen! ”Sluta när man är på topp” säger de ju …

FullSizeRender

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons