Världens bästa natt! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Världens bästa natt!

God morgon på er!

Hoppas ni har sovit lika gott som oss. Vi var ute och åt igår kväll på ett lite mer avslappnat ställe kan man väl säga. Längst upp på avenyn i Göteborg (Götaplatsen) ställer många av Göteborgs foodtrucks upp sig på lördagarna och det är nästan lite utländsk stämning när med musik och massor av folk. Så himla härligt! Jag åt en entrecote-macka som var helt okej, men jag skulle valt Ove’s gatukök – det finns inte mycket som slår deras snabbkäk!

Elise sov mellan 19:30-20:30 och vaknade när vi skulle handla. Vi var hemma vid 21 och gav henne en portion gröt och en smörgås med leverpastej på halva och räkost på resten. Efter detta lekte hon en liten stund innan hon blev trött. Hon fick välling i sängen och somnade vid 22:30 för att vakna vid 04 – fick mat – och somna om till 09:15. Jag har aldrig känt mig så utvilad, haha!

Jag och Fredrick sover faktiskt i olika rum hemma i vanliga fall, just för att han sover så otroligt lätt och uselt. Öronproppar och hörselskydd typ. Och när man då själv har sovit lite sisådär i 10 månader nu, så är man liksom van. Men det är skönt att hon kan överraska!

Sover ni i samma rum hemma eller har ni planer på att göra det? Det har inte påverkat oss det minsta. Många känns lite rädda för att förhållandet ska ta stryk, men det har inte känts annat än bra.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons