Mamma-inspo, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Mamma-inspo,

När man har en liten och dagarna går så himla snabbt så är det svårt att hinna känna efter den nya graviditeten som är på gång. Först nu när jag nattat Elise och satt mig för att andas ut i soffan så känner jag den lilla donnan i magen sparka och leva rövare.

Under tiden hon busar så passar jag på att kolla mammakläder – något som egentligen är sjukt onödigt (speciellt när man har en stor låda i källaren redan..), men här kommer lite inspiration iallafall :)

1837_deb503949a-1413_53520bd640-cloudswing_mamma-original image1xxl-2 image1xxl-3 image1xxl

Klicka på bilden för att komma till hemsidan :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons