Basson Babyjogger – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Basson Babyjogger

Jag nämnde tidigare att jag varit ute och sprungit med joggingvagn idag. Det är en sak jag måste rekommendera till alla er som saknar löpningen under mamma-/pappaledigheten och aldrig tycker att ni får tid till att träna.

Vi bestämde oss väldigt tidigt för att investera i en joggingvagn och jag tror vi hade köpt en redan innan Elise föddes. Då fanns det liksom ingen återvändo. För oss passade det bra att börja använda den när hon var ca 3 månader – men där säger alla olika och det finns säkert de som tycker att det är för tidigt. För oss var det lagom. Både för Elise och för min kropp.

Till en början hade vi en Trille, men en dag såg vi att den började släppa i tåget under till (vilket skulle resultera – så småningom – att hon hamnade på marken istället för i vagnen) så vi lämnade tillbaka den och köpte en Basson istället. Den har fungerat bra.

När jag frågade andra vad de rekommenderade så var det många som sa att jag skulle köpa en Chariot. Alltid skönt att få tips – det var bara det att den här kostade 9.995:- för att vara exakt och så mycket tycker jag inte att det är värt. Här är vi alla såklart olika. Vår vagn kostade 1500:- (rea) och har som sagt funkat för oss. Vi hade en Bugaboo innan att komplettera med, men sålde den när det blev lite meckigt att byta vagn hit och dit.

+ Bra förvaring

+ Lätt

+ Handbroms, fotbroms & säkerhetslina

+ Kan användas tills barnet är ett par år

+ Lättmanövrerad trots fixerat däck

– Kan sakna att ha ett icke-fixerat däck framtill då vi använder den även i stan

– Ej ställbart handtag

Basson-Baby-Jogger

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons