Tips på soffbord, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Tips på soffbord,

Vi måste verkligen ha ett nytt soffbord. Jag är så himla trött på vårat gamla och hade velat bryta av vardagsrummet (som är helt vitt – inkl soffbordet) med något träbord. Tanken är att vi ska ha något som har träskiva och sen annan färg/material på själva stommen. Men hur svårt kan det vara?!

Idag är vårat bord vitt som sagt. En vit, blank skiva och silvriga stålben. Nedan ser ni hur bordet ser ut idag (enda bilden jag hittade) och några bord som jag tittat på. Vi behöver ett ganska stort bord eftersom vårat vardagsrum är ca 35 kvadrat och sofforna är enorma – då ser det bara fjuttit ut med ett litet bord, inte sant? Vårat bord idag är 1×1 m och den svarta mattan är utbytt mot en ljusare brun 🙂 

Kom gärna med tips! Jag behöver all hjälp jag kan få märker jag 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. amandamaria

  Det är ett väldigt stort märke som nästan alla inredningsbutiker har 😊 det som jag har finns i 190×90 tror jag de var och 90×90.. Tyckte jag har sett nått på Ellos eller furniturebox också i liknande bord! Har själv varit på jakt =)

 2. amandamaria

  Det är ett väldigt stort märke som nästan alla inredningsbutiker har 😊 det som jag har finns i 190×90 tror jag de var och 90×90.. Tyckte jag har sett nått på Ellos eller furniturebox också i liknande bord! Har själv varit på jakt =)

 3. amandamaria

  Chilli har ett liknande det nedersta, jag har också ett nytt träbord med stålram jag är sjukt nöjd med ifrån Interstil möbler, ligger under kategorin Interiör om du vill kika! 😊 Kram!

 4. amandamaria

  Chilli har ett liknande det nedersta, jag har också ett nytt träbord med stålram jag är sjukt nöjd med ifrån Interstil möbler, ligger under kategorin Interiör om du vill kika! 😊 Kram!

Annons