V 23, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

V 23,

God morgon!

Idag är det alltså v 23! Det känns som om veckorna står lite still, men det är väl för att jag haft mer tid på mig nu under semestern och tänka på att jag faktiskt är gravid.
Idag kände jag mig stor när jag vaknade. Kanske för att jag höll på att kissa ner mig, eller för att vi åt godis igår kväll.

Än så länge jag har gått upp ca 6-7 kg redan, ungefär lika mycket som sist vid den här tiden. Det konstiga är att jag bara gick upp 10 kg allt som allt då, men det var också först vid den här tiden som jag började träna igen.

Bebisen är ungefär 20 cm långt och väger runt ett halvt kg. Vad sjutton kommer resten av vikten från då? Haha!
I den här veckan kan hon också börja uppfatta ljud.

55,4% in i graviditeten då alltså och 125 dagar kvar. Jag ska fortsätta njuta som jag gjort hittills!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx