Mammaträff, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Mammaträff,

God morgon på er!

Hoppas ni har sovit gott. Här har vi precis ätit frukost och Fredrick är ute och cyklar medan jag sitter och pratar med en tjejkompis om att ses. Vi tänkte ses nu på förmiddagen, men jag ska på mammaträff kl 13:30 så det kan bli lite tight nu. Vi får se hur dagen artar sig.

Igår var det jordskalv här i Göteborg som sagt och idag är det grått och regnet hänger i luften. Jag hade så gärna åkt till Ullared en dag som denna, men det är så himla mycket folk där nu under sommaren tydligen. Det får väl bli efter semestern istället.

Nej, nu får jag hoppa in i duschen om den här dagen ska börja någon gång.

Ska ni hitta på något?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx