Göteborgsmamman

Strömstad – Halden,

God morgon!

Idag åker vi till Strömstad – Fredrick ska cykla ett lopp och ikväll ska vi grilla med några vänner på deras sommarställe där uppe. Loppet slutar i Halden så vi får en skymt av Norge också! Vi åker hem imorgon eftermiddag, men det blir som en liten minisemester iallafall 🙂

Jag har dock inte börjat packa än.. Och nu är det ju inte så lång tid vi är borta, men att packa för 2 vuxna och 1 barn kräver sin koncentration, haha. Jag brukar vilja packa allt – på så sätt har jag koll på vad som är med. Inger kontrollfreak här inte.. Hehe. Men cykelsakerna får F packa själv – där stämmer vi av tillsammans innan vi åker 🙂

Nu blir det frukost och kaffe innan dagen börjar!

Middagen igår kväll blev grekiskt – såååå gott från Meet The Greak här i Göteborg.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.