1års kalas – planering, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

1års kalas – planering,

​Jag är verkligen ute i sista minuter, men bättre sent än aldrig har jag hört, haha. 

Först tänkte vi bara ta familjerna, verkligen de närmsta,  vilket hade blivit lagom. Nu är vi upp i 45-50 stycken. Jag vet inte hur det hände, men nu blir det till att planera! Gästerna ska bjudas in först ikväll (via Facebook – hur lat får man vara? Vi vill bara få bjudit in alla så snabbt som möjligt trots att vi haft 1 år på oss att planera..).  Vad får vi inte glömma på kalaset? Tips tack! 

Tänk att hon ska fylla 1 år om en månad. Vart tog tiden vägen?! Jag trodde folk skämtade när de sa att tiden efter att man fått barn går otroligt fort och man hinner knappt med. Hur ska det bli med två nu då? 

Jag längtar. Jag längtar så tills Elise och den lilla i magen kan leka. Jag tittar på Elise och om hon blir så glad av att kasta leksaker till hunden – hur ska det då bli när hon kan leka med någon som kan leka tillbaka om ett tag? 

Mysig känsla. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons