Känslan efter förlossningen, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Känslan efter förlossningen,

God morgon på er!

Solen planerar visst att skina här i Göteborg veckan ut, så jag får väl passa på att sola för att få bort min äggvita-färg.

Det är helt klart lite mer som ska planeras när man ska iväg till stranden/sjön och har småbarn med sig. UV-tält (guds gåva!), solkräm, filt, mat x 50 typ, mat till sig själv, handduk, badkläder, leksaker, vatten.. osv osv. Men med lite tid så går ju det också!

Idag skickades inbjudningarna till Elises 1 årsdag ut. Äntligen! 1 månad minus en dag är det kvar och den kommer vara fullproppad med planering. Som jag skrivit innan så behöver jag hjälp – jag vill att det ska vara en fin och mysig dag även om hon själv antagligen inte kommer komma ihåg ett skvatt, haha!

Det är så roligt hur man längtade efter förlossningen. Att få bli mamma för första gången. Jag minns hur jag tänkte “Jaha, och nu då?” när hon kommit ut. Den där känslan som man alltid hör att folk har – om hur underbart det är när de kommer upp på bröstet – hade jag inte alls. Jag tror den känslan är påhittad. Jag var helt färdig. Slut som artist och kunde inte tänka på annat än att sova. Där och då är det helt otroligt skönt att ha sin partner vid sin sida som liksom tar hand om det första blöjbytet, goset och mackbeställningen. Då bryr man sig inte om att någon syr ett par stygn i kissen, att man har blött ner alla lakan, eller att man antagligen kan kasta in en basketboll där nere för att man är så uttänjd. Då är man KLAR och den känslan är helt fantastisk.

Sen kommer nästa tanke – är det detta jag har gått och väntat på? Det var ju inte så farligt..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons