Redbull-lördag, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Redbull-lördag,

​God morgon på er! 

Hoppas att ni startat er lördag och helg på bästa sätt. 

Det är fortfarande sol här i Göteborg så vi ska passa på att vara ute så mycket som möjligt idag. Det är Redbull idag – ni vet den där flygtävlingen? Den är vid Fiskekyrkan för den som har vägarna förbi. De har stått och delat ut Redbull i stan hela veckan och åkt runt i deras bilar, så det har varit svårt att missa 🙂 

Igår kväll njöt vi av kvällssolen vid havet och Elise var för en gång skull helnöjd hela tiden. Hon brukar inte vilja hitta på särskilt mycket på eftermiddagarna/kvällarna och blir rastlös väldigt snabbt. Igår var undantaget som bekräftade regeln helt enkelt 🙂 Vi åt baguette med kyckling och bacon och badade i det minst sagt kalla vattnet. Skönt att solen värmde på gott efteråt.

Vi var så inne i vår mysiga stund att jag helt glömde ta bilder. Sol, hav, strand och gräs – ni får helt enkelt bilda er egen bild 🙂

Vad har ni för planer i helgen? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons