11 månaders vaccinet, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

11 månaders vaccinet,

​Det är en timme innan jag ska gå hemifrån och vad händer inte då tror ni? Jo, från ingenstans får Elise 39,5 graders feber. Hon blir så varm, ynklig och mammig att det knappt är så att jag kan gå nu. Får såna skuldkänslor. Och stackars Fredrick som ska vara ensam hemma med henne då – ingen att byta av med. Det låter som om jag ska sova borta, men jag är kanske hemifrån 2 h som max, hehe .. 

Feber från ingenstans kanske man inte kan säga. När vi kom till BVC idag så säger sköterskan:

-“Men ni har inte fått vaccinerat henne sedan hon vara 5 månader? Då är det dags – men ni kanske inte är beredda på att göra det idag?” 

Hur beredd kan man bli? Jag sa att hon gärna fick göra det om hon ville – lika bra såklart. Jag trodde det var när hon var först ett år, men det var tydligen runt 11 månader som gällde. Och nästa när hon är 18 månader. Det gör verkligen ont i hjärtat när de små vaccineras – de förstår ju ingenting. Och trots att Elise sov en stund innan vi kom dit så var hon helt utmattad och sov en stund till efter vårt besök. 

Jag har lagat mat till mina två barn (hehe) och snart kommer Fredrick innanför dörren. Håll gärna alla tummar och tår för att det ska gå fint.

Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons