One born every minute, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

One born every minute,

Sitter och tittar på One born every minute som ni förstår av rubriken och börjar såklart tänka på nästa förlossning.

Nu vet jag vad som väntar så visst tänker jag mer på den delen den här gången, men jag är inte rädd. Inte alls. Däremot mycket mer emotionell. Jag börjar gråta av bara tanken på att Elise ska få en syster, på att vår familj ska växa och på hur lyckligt lottad jag kan vara. Den här gången kommer tårarna alldeles säkert strömma ner för mina kinder när hon läggs upp på mitt bröst. Älskade, efterlängtade barn. Åh, vad Elise kommer bli lycklig av att ha dig. <3

Imorgon går vi in i v 28!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. linarebecka

    Åhhh vad kul hon kommer få med en jämnårig lillasyster! Dom kommer ha mycket nytta av varandra i framtiden 😊 brukar tacka min mamma minst 1 gång i månaden för att dom skaffade min lillasyster hehe och så brukar jag även tacka min syster för att hon blev just en tjej, för det hade nog inte varit samma sak med en lillebror ;p Känner mig såå lyckligt lottad som har en jämnårig lillasyster! 😊

  2. linarebecka

    Åhhh vad kul hon kommer få med en jämnårig lillasyster! Dom kommer ha mycket nytta av varandra i framtiden 😊 brukar tacka min mamma minst 1 gång i månaden för att dom skaffade min lillasyster hehe och så brukar jag även tacka min syster för att hon blev just en tjej, för det hade nog inte varit samma sak med en lillebror ;p Känner mig såå lyckligt lottad som har en jämnårig lillasyster! 😊

Annons