Göteborgsmamman

V 28,

God morgon på er!

I lördags gick vi in i vecka 28. Snacka om att man inte hinner med!

Jag känner lillan varje dag, och eftersom jag hela tiden är på benen med Elise så hinner man inte känna lika mycket som under första graviditeten. Däremot känner jag av själva graviditeten mer.

* Magen har vuxit snabbare. Känns som om den är 2 veckor längre fram hela tien.

* Humöret går upp och ner. Jag kan verkligen känna mig arg/ledsen/trött ända in i själen. Det är inget jag kan ändra på även om jag vet om det. Jag kan bara förklara mig för Fredrick varje gång jag är ”normal”, haha.

* Jag är tröttare. Mestadels hela tiden. Jag både vill hitta på massor och bara sitta hemma. Så varje gång Elise gråter/gnäller så vill jag bara gå utanför dörren. Hemskt, men sant. Stubinen blir kortare.

* Det finns ingen hunger i den här kroppen – däremot ett himla sötsug. Något som inte fanns förut.

* Förra graviditeten gick jag upp 10,5 kg. Jag har gått upp 0,5 kg mer den här gången, vid den här tiden. Kan vara för att semestern precis varit – eller för att sötsuget som sagt är starkare .. hehe. Jag äter absolut mer skit den här gången. Med Elise tränade jag varje dag och åt noll socker.

* Jag orkar inte träna. Gymmet lockar inte och när jag sprang senast så kändes det tungt i magen och jag fick lite smärtsam håll. Efter det vågade jag inte fortsätta – det var kroppens sätt att säga åt mig att ta det lugnt. Det har fått bli promenader och träning i form av städning. Hehe.

Enligt appen så har jag 88 dagar kvar och den lilla krabaten i magen är ca 35 cm lång (jag gissar på 40 med våra gener), och väger strax över kilot. Hon kan känna igen våra röster och gillar sång. Mamman däremot kan känna tryck upp mot bröstkorgen eftersom livmodern fortsätter att växa och bebisen kan vara så livlig att det kan vara svårt att sova.

12 veckor kvar! 3 månader! 3 löner! 88 dagar! Kom gärna tidigare – men inte för tidigt 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. goteborgsmamman

      Undra varför egentligen? 😊 Varför det är jobbigare alltså. Kroppen borde ju vara van, hehe. "Det finns alltid de som har det värre" fick jag höra av mamma häromdagen. Tack? Haha. 😃 Desamma!

    1. goteborgsmamman

      Undra varför egentligen? 😊 Varför det är jobbigare alltså. Kroppen borde ju vara van, hehe. "Det finns alltid de som har det värre" fick jag höra av mamma häromdagen. Tack? Haha. 😃 Desamma!