Guld&gröna nätter, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Guld&gröna nätter,

God morgon vackra publik!

Herrejösses, vilket natt – igen! Elise har fått för sig att hon inte vill sova en stund mitt i natten. Hon ligger och gråter och man får inte röra henne. Ger man henne flaska med vatten/välling så kastar hon undan den och lägger man en hand på henne så slår hon bort den. Hon grät någon halvtimme innan hon somnade om igen. Men den halvtimmen tog tydligen kol på mig, för jag hann somna om 2 ggr under den tiden Fredrick åt frukost och hade med sig henne där ute. 

Idag står Leklandet på schemat – woho .. ! Haha. Jag behöver nog bara vakna till lite. Vilket leder oss till kaffe – nu är det frukost!

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx