Hemmagjort bollhav, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Hemmagjort bollhav,

Hej alla livsnjutare!

Vi är äntligen hemkomna efter dagens bravader. Jag har hunnit sätta en kycklinggryta på spisen och har precis satt mig ner i soffan. En fullmatad bebis – i dubbel bemärkelse – sitter också framför mig och vi njuter till One born every minute. Älskar att det går på TLC och jag älskar att jag kan se programmet från början trots att det började för 1 1/2 h sedan.

Buslandet var bra! Inte jätte stort, men absolut nog för de små. Elise älskade rutschkanan och ville åka ner om och om igen. Även bollhavet var en favorit, så nu undrar jag om vi inte ska köpa en myspöl och skapa vårt eget bollhav. Någon som har haft ett sånt? Vilken storlek ska man ha?

// BOLLHAV //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx