Det nya svarta, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Det nya svarta,

God morgon vackra ni!

Igår var en bra dag och inatt en ännu bättre natt – Elise vaknade inte en enda gång. Jag får nog ge det till Nestlés produkter – kanske är mjölkvälling det nya svarta?

Nu sitter jag och smuttar på mitt kaffe och funderar på vad det här dagen ska innehålla. Jag väntar paket som jag tror kommer idag, men annars så är det nog bara städning som krävs i mitt liv denna fredag. Vi har haft fullt upp hela veckan så lägenheten har hamnat lite efter, men det ska vi nog lyckas ta ikapp.

Vad har ni för planer denna fredag? Det är helg nu hörrni!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons