Prioritet Serneke Arena, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Prioritet Serneke Arena,

Ingen kan väl ha missat den nybyggna arenan som stoltserar i Kviberg här i Göteborg? Den är helt enorm! Förutom Nordic Wellness så finns där restaurang, fik, skidome, Intersport, IFK rehab, Aktivitus, idrottshallar mm. Får ni en chans så rekommenderar jag er att gå förbi och se den. Pga att alla omklädningsrum och små utrymmen som tar upp plats där inne så gör inte storleken sig rättvisa på bilderna.

Nu ska vi ta en sväng förbi Elgiganten och kolla kamera om en stund. Än är magen full av thaimat och cykling går på tv ett tag till. Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx