Söndagshumör, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Söndagshumör,

God morgon!

Okej, morgon och morgon, men den här dagen har inte ens börjat känner jag. Jag har vaknat med världens morgonhumör och känner mig bara allmänt grinig, hoppas det vänder under dagen – det är verkligen inte likt mig. Men det är också okej att vara lite bitter på livet ibland – då känner både omgivning och en själv att man lever, haha.

Fredrick är ute och cyklar och i övrigt har vi haft en riktig fixar-morgon. Jag har plockat och han har meckat med cykeln. Elise har krupit efter oss både och dragit upp alla kläder ur kassarna som jag rensade bort. Vi har inte mycket planer för dagen, men ska väl ta oss ut på stan en runda som vanligt – promenad och fönstershopping i ett!

Elise har snöat in sig på korvbröd (?) så det blev hennes mellis idag. Jag älskar visserligen dessa bröd med ost och smör – men hon vräker i sig dem rakt av.

Har ni några planer för dagen eller är det söndags-latheten som hägrar?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons