Inskrivning, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Inskrivning,

​God morgon på er! 

Idag är ingen vanlig dag för det är första plugg-inskrivningsdag, hurra hurra hurra! Idag börjar jag läsa matte 3c på distans. Jag tänker att det kan vara bra att läsa någon kurs nu när jag “ändå är hemma”. Självklart går Elise i första hand så det blir nog mer att jag kommer plugga om hon sover och den tiden Fredrick är hemma. Idag ska vi lägga upp en plan för studierna och alltså ha någon typ av inskrivning. Fredricks föräldrar passar Elise så länge. 

Senare ikväll ska vi gå och kolla på en lägenhet. Vi tänker inte byta innan vi vet vad som händer med vår ombildning såklart, men det kan vara kul att se vad som finns om vi behöver byta oss till nästa istället. Den här hittade vi via lägenhetsbyte.se

I övrigt så får vi se vad dagen har att bjuda på! Det är strålande sol och det är nästan värt att fira med en kaffe på stan – låter inte det som en bra idé? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx