Kak- och stansformar, någon? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Kak- och stansformar, någon?

Hej på er!

Vi är ganska nyhemkomna och har precis fått i oss lunch. Elise fick plockmat (eftersom det är det enda som duger för fröken) och jag åt pyttipanna. Brukade aldrig äta färdigmat förut, men är man trött, gravid och upptagen morsa så går vad som helst ner ibland. Tänkte att jag skulle försöka fota det och slänga in här, men det såg fruktansvärt motbjudande ut, haha. Så jag lät bli.

Nu har jag fått hämtat paket på posten som jag skulle, och även kolla bakformar till kalaset. Tanken var att jag skulle gå tills Elise vaknade, men det visade sig bli över 2 timmar på stan. När jag hade handlat mat till kvällen så satte jag mig i parken bredvid för att andas ut lite och passade det bra att öppna ögonen, haha. Så mycket för egentid. Jag har försökt hitta såna stansar – pepparkaksformar typ – som är formade som kronor, händer och siffror. Sistnämnda är skitsvårt. Jag vill inte köpa siffrorna 1-9 för typ 400:- utan tänker mig mer en 1a för 20 spänn. Några tips?

Vi ska leka lite och jag ska ta mig en kopp kaffe, det blir en lugn eftermiddag här. Jag är helt slut i kroppen och får tänka på lill-kiddo där inne också.

Kram.


​Väl hemma satte sig Elise och klappade tröskeln under tiden jag bar in matvarorna. Man undrar ju varför man lägger pengar på presenter..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons