Slut som artist&överskottsenergi, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Slut som artist&överskottsenergi,

Slut som artist är det rätta ordet för mig. Jag är verkligen helt finito och Fredrick är mer välkommen hem än någonsin, haha. Det var en olycka på vägen hem så han blir lite senare hem idag än vanligt. Olycka och sent möte är ingen gravid frus önskan, haha.

Min syster mötte upp oss hos mormor och hade hunden med sig. Elise har inte träffat honom super mycket så det var full fokus på en hund som faktiskt hade lite längre hår än Emmy. Tur att han är så snäll, så som hon drog honom i pälsen och skrattade.

Elise går för övrigt på någon slags överskottsenergi här hemma. Visserligen har hon fått två riktigt långa sovstunder idag – 1 h på väg till mormor och sen 1 1/2 h på vägen hem. På vägen hem tog vi vägen om Condeco för att möta upp 6 andra gravida mammor för första gången – ett så himla mysigt gäng! Elise klarade 1 timmes fika innan hon gav upp och vi gick hemåt. En trevlig stund var det så länge det varade iallafall 🙂

Nu blir det soffläge resten av kvällen och det är verkligen så väldbehövt.

Vad har ni haft för er idag?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons