Cirkus&vakna bebisar, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Cirkus&vakna bebisar,

God morgon på er!

Jag vet inte riktigt när Elise hade tänkt gå upp imorse, men det var innan det börjar bli ljust iallafall. Hon satt upp och ropade på Emmy. Emmy, som stensov, vaknade inte som du var – då hade Elise blivit alldeles uppspelt.
Istället bar jag över Elise till min säng där hon somnade om efter en stund.
Bebisen i magen har kastat sig runt och antagligen lagt sig åt olika håll både en och två gånger. Det har också håller mig vaken ett bra tag. Tur att Elise har en pappa idag också – då kanske det blir en tupplur kring lunch.

Idag är det lördag och det är inte super bra väder, men absolut ett väder som går att vara ute i. Vi har inga planer, men något ska vi nog kunna hitta på.

Vi börjar dagen med barnprogram och frukost. Och kaffe. Massor med kaffe.

Kram härliga ni!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx