V 30 Andra barnet, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

V 30 Andra barnet,

Jag kan inte riktigt fatta att det redan är vecka 30 idag. De senaste veckorna har gått helt otroligt fort. Nu är det 7 veckor kvar tills det är okej för henne att komma ut, och ytterligare ett par veckor till om hon ska kika ut när graviditeten är fullgången 🙂

Jag har som sagt känt av den här graviditeten betydligt mer än sist; humörsvängningar, tröttare, åderbråck och mycket vätska i benen. Jag känner mig som en gammal tant när jag tänker på att stödstrumpor är min bästa vän.

Här har vi precis ätit thaimat och Elise har somnat för natten. Nu ska jag hämta godispåsen och försöka njuta av sparkarna i magen – även om det är en liten karatetjej som tränar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons