Storhandlingsdagen, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Storhandlingsdagen,

God morgon!

Jag och Elise fick gäster här på morgonen när vi satt och åt frukost. En vacker fjäril hade lyckats ta sig in och satt sig i fönstret. Såklart jättespännande för Elise, jag försökte mest få ut den utan att röra vingarna.

Idag är det söndag vilket innebär bakis-dag för en del, men fokus storhandling i det här hushållet. Fredrick ska cykla och kolla på någon tävling så vi passar på att handla då. Det ska handlas inför veckan och inför kalas-baket. Jag har inte bestämt mig för om jag ska göra en egen tårta än, eller om jag bara står för kakorna och någon annan får göra den stora.

Annars är väl söndagar inte så mycket att hänga i granen. Många affärer är stängda och man väntar nästan bara på att veckan ska börja. Vi får hoppas det klarnar upp, annars får det bli en dag inne.

Har ni några planer?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons