Borttappat kort, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Borttappat kort,

Det är ju alltid när man inte har tid att leta som något försvinner. Och jag får verkligen skylla mig själv.
Elise leker ofta med mitt/våra bankomatkort. Hur de kan vara så underhållande vet jag inte, men kul är det en bra stund.
Imorse kryper hon runt med mitt kort, och när jag skulle åka hemifrån så hittar jag det såklart inte. Ingenstans! Kollade tillochmed bakom kuddar, under mattan och under soffan. Det är absolut spårlöst borta. Och jag kan ju inte direkt fråga henne var hon lagt det, utan bara skylla mig själv.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx