Besök hos barnmorskan, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Besök hos barnmorskan,

Hej!

Nu har jag varit hos min älskade barnmorska Eva och mätt mage och lyssnat på hjärtljud. Det är verkligen som musik för öronen att få höra det pulserande ljudet och jag trivs så mycket i Evas sällskap. Nästa besök är inte förrän i början av oktober och det känns verkligen som en evighet. Allt såg bra ut och mina värden var super – skönt! 

Jag passade även på att hämta D-vitaminer till Elise. Ett halvår sedan jag fick sist. Herregud, vad tiden går fort.

Nu har vi inte mycket planerat. Jag fick mail om att min telefon var ivägskickad på reperation (även om jag ska få en ny) och jag hoppas verkligen att det går snabbt.

Ikväll lagas det korv & stroganoff här hemma. Vad äter ni denna onsdag?

Ett stycke morgontrött mor&dotter-par imorse.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons