Få betalt för din blogg, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Få betalt för din blogg,

Jag tänkte att jag skulle tipsa om en tjänst för er som vill tjäna lite extrapengar på er blogg. Detta kräver inte många läsare, men kan vara till fördel. Tjänsten jag pratar om heter Tourn och är helt otroligt enkel att använda.

Man ansöker helt enkelt till att få vara med i ett visst företags kampanjer. Du får själv skriva vad du vill ha i ersättning och de kommer godta eller neka det. Har du inte en superstor blogg så kanske det är dumt att begära alltför mycket, men välj en summa som du ändå tycker dig förtjäna för jobbet du kommer lägga ner. Bra är också om du ansöker om de tjänster som du tror skulle passa din inriktning på bloggen. Tex kläder om du har en modeblogg, trädgårdsmöbler om du har en blogg inriktad på plantering osv. Ni fattar 🙂

Det är verkligen en tjänst jag kan rekommendera just för att det är så enkelt och det finns ingen hake.

Gå in på TOURNs hemsida och registrera dig redan idag! Det är verkligen super enkelt och det är ju alltid kul att få in en extra slant i fickan, eller hur?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. saramoller

  Jag har tidigare använt mig av Tourn, men inte kunnat göra det sen jag flyttade min blogg till nouw. Tourn skriver "Tyvärr tillåter inte Nouw.com användare att lägga in sina egna koder på deras bloggar utöver koder ifrån Nouws egna tjänster eller officiella partners.". Himla synd, det är ju annars ett så himla bra verktyg! 😊

  1. goteborgsmamman

   Jo, men det kan du! Det enda de inte tillåter är att du lägger in en HTML-kod så att företagen kan se din statistik. Istället gör du så att du printscreenar en vecka tex och laddar upp i din profil. Så de ser att du har så många besökare de vill ha 😊

 2. saramoller

  Jag har tidigare använt mig av Tourn, men inte kunnat göra det sen jag flyttade min blogg till nouw. Tourn skriver "Tyvärr tillåter inte Nouw.com användare att lägga in sina egna koder på deras bloggar utöver koder ifrån Nouws egna tjänster eller officiella partners.". Himla synd, det är ju annars ett så himla bra verktyg! 😊

Annons