Choklad vs Grädde, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Choklad vs Grädde,

Hej!

Vi har precis kommit innanför dörren efter att ha varit ute på stan och ätit lunch och shoppat lite med syster. Shoppat och shoppat – jag letade efter något som Elise kan ha på sin födelsedag, och köpte strössel till kakorna som ska bakas imorgon. Jag har också bestämt mig för att jag ska baka två egna tårtor – nu hoppas jag bara att de blir så bra som jag ser framför mig. En ska vara en vit prinsesstårta med banan i, och den andra ska vara en chokladtårta för de som föredrar det framför grädde (hur man nu kan göra det! haha).

Det är dags för lite lunch för donnan här som sovit hela utflykten. Jag passar på att ta lite mer kaffe.

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx