Bristningar eller oren hy? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Bristningar eller oren hy?

Jag gillar inte att rekommendera produkter, men jag har använt de här ett bra tag nu och jag måste dela med mig. Jag hade bristningar på insida låren och ganska ocharmig hy i början av min graviditet. Då hjälpte de här super bra!

Nu är båda på rea och till helt överkomliga priser, så passa på säger jag!

HÄR // HÄR

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Meltems

    Vill du vinna en ögonpalettet, läppenna och läppstiftet i supersnygga höstfärger från märket Sleek eller ekologiska hudvårdsprodukter från märket Lady Green ? Kolla in i min blogg så hittar du båda tävlingarna under min header bild 😘

  2. Meltems

    Vill du vinna en ögonpalettet, läppenna och läppstiftet i supersnygga höstfärger från märket Sleek eller ekologiska hudvårdsprodukter från märket Lady Green ? Kolla in i min blogg så hittar du båda tävlingarna under min header bild 😘

Annons