Elise 1årskalas, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Elise 1årskalas,

Jag är slut som artist, men vad allt jobb var värt mödan! Elise fick en strålande 1årsdag och alla verkade hålla med när de gick härifrån. Hon fick superfina presenter och vi kan inte vara gladare över att ha så underbara människor runt omkring oss.

Tack för att ni gjorde Elises första födelsedag till en fantastisk början i hennes liv.

Här kommer ett par bilder (från olika kameror) som sammanfattar dagen 🙂 Recept får komma allt eftersom – nu ska vi bara mysa och njuta av vad efterfesten har att bjuda på (det finns RÄTT mycket kakor kvar !).

Kram till er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons