Inspirera mig! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Inspirera mig!

Sådär, då har jag haft samtal med min mattelärare som ville hälsa mig välkommen, jag har lämnat tillbaka min kamera i väntan på en ny, jag och Elise har ätit lunch och nu sitter jag och kollar resor om vi skulle få för oss att spontanresa imorgon och åka iväg ett par dagar. Det lutar åt Rom, men det är svårt att hitta hotell som ligger närmre än 5 km från centrum. Det kanske bara är så i den staden? Att det inte finns så många hotell i centrum-centrum?

Vårat bredband har fått fnatt här hemma så tvn hackar på varenda kanal. Ger oss en bra anledning till att nyttja leklådan desto mer.

Inspirera mig – vad gör ni idag?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. johannaalarsson

    Vilken bus unge:)Vill du följa min blogg om livet som ung mamma till 2 småbarn, samt få följa min och min mans resa efter att ha förlorat min älskade dotter i cancer. ❤️ skulle vara väldigt betydelsefullt om du skulle kunna följa min blogg 😘 ha en fortsatt trevlig dag!

  2. johannaalarsson

    Vilken bus unge:)Vill du följa min blogg om livet som ung mamma till 2 småbarn, samt få följa min och min mans resa efter att ha förlorat min älskade dotter i cancer. ❤️ skulle vara väldigt betydelsefullt om du skulle kunna följa min blogg 😘 ha en fortsatt trevlig dag!

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx