Är du gravid? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Är du gravid?

God morgon!

Det blev många blandade känslor igår på Elises födelsedag – helt klart en milstolpe i ens liv när hon fyllde 1 år. Det får mig att tänka på hur häftigt det är att vi fick just henne. Att efter så många försök så blev det just denna lilla tös som fick bli vår förstfödda dotter. Jag ryser. Det är så mycket kärlek.

Om det är så att ni försöker att bli gravida, eller ni tror att ni kanske redan är där men är inte riktigt säkra – så kan jag tipsa om testlagret.se. Det har olika typer av tester (graviditetstester, ägglossningstester, fertilitetstester mm) och allt är svensktillverkat. Deras graviditetstester ger bara utslag på hormonet beta-hCG och undviker därför felaktiga resultat. Du kan alltså aldrig slänga pengar i sjön!

Besök deras hemsida om graviditetstest här.

Nu ska det drickas kaffe och vi ska vakna till på riktigt här hemma. Fredrick åkte tidigt imorse, så det blev en tidig dag även för oss. Kram

​I samarbete med testlagret.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx