Cykelresa, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Cykelresa,

Hej på er!

Vilken lugn dag det här blev. Jag och Elise tog en ordentlig promenad på stan på förmiddagen och sen vi kom hem har vi inte gjort annat än att byta blöja. Förstår inte hur en sån liten person kan göra slut på så många blöjor under en dag.

Vi köpte en liten vardagspresent till Fredrick och nu sitter vi framför Babblarna och kollar samtidigt på cykeldestinationer om Fredrick vill åka iväg en vecka. Tanken var att vi skulle åkt den här veckan, men det har inte funnits många platser att besöka efter allt som händer i världen. På lördag får jag inte flyga längre så hittar vi någon får han gärna åka själv för min del.

Nu ska vi dammsuga lägenheten och plockan undan leksaker. Lika vanligt som att byta trosor eller kalsonger.

Kram till er.

​Det är russin och inte harbajs på bordet om ni undrar..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons