TGIF, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

TGIF,

God morgon!

Jag hade en tanke på att jag och Elise kanske skulle ta oss till badhuset idag och plaska runt lite, men jag har så svårt att hitta deras öppettider på Åby simhall. Jag kan ringa till dem kl 11, men det kan hända att barnbassängen öppnar 12, vilket gör det lite tight. Äsch, vi får stå redo helt enkelt om det är öppet 🙂

Sen ska jag även se om vi inte ska ta oss förbi XXL idag och kolla på deras rea. Jag hade velat ha lite nya tights, löparskor och sen ska jag även kolla på ett par gå-ut-med-hunden-byxor. Kommer säkert aldrig användas, men det är iallafall något nytt till garderoben 🙂

Elise vaknade 7:15 och lekte runt i 15 minuter. Jag var väl så tråkig att hon somnade om – och hon har inte vaknat än! Jag vågar inte ens slå på kaffemaskinen så det får vänta en stund till. Hennes smörgås är iallafall klar här på bordet.

Vad ska ni hitta på denna fredag?

​Häromkvällen kröp hon fram till Fredricks nattduksbord och pekade på ett (något snett!) foto på Fredrick och hans två bröder. Direkt tog hon fram sitt lilla finger och pekade rätt på sin pappa. Smarta lilla gosunge <3 Så gulligt att jag började lipa. Såklart.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons