Roligaste samarbetet, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Roligaste samarbetet,

God kväll,

Magen är full av hamburgare, kladdkaka, glass & hallon (+ pyttelite godis..) och vi är hemkomna från kalas. Det blev inget kompishäng här på kvällen eftersom vi kom hem bra mycket senare än vi trodde, så det spar vi till en annan dag 🙂

Jag, mamma och mormor tog en mysig promenad vid Gunnebo slott vid lunch och solen har lyst hela dagen. Jag är utmattad på ett helt underbart sätt.

I veckan kommer jag kunna presentera ett jätte roligt samarbete som jag fått chansen att göra. Jag ska få intervjua en väldigt känd blogg och är alldeles pirrig! Nu ska det finslipas på frågorna lite grann och sen blir det sängdags.

Sov gott alla.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons