Projekt barnrum, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Projekt barnrum,

Nu börjar det närma sig ankomst för bebis nummer två och vi har diskuterat länge om hur vi ska sova här hemma. Vilket som så börjar det bli dags att förvandla cykelrummet här hemma till barnrum. Jag tänker ljusrosa, vitt och grått – låter inte det fint? Här är några av mina favoriter som jag gärna haft där inne.

HÄR // HÄR // HÄR

HÄR // HÄR // HÄR

HÄR // HÄR // HÄR

HÄR // HÄR // HÄR

HÄR // HÄR // HÄR

HÄR // HÄR // HÄR

HÄR // HÄR // HÄR

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. Mariinos

    Nu är de endast 2 dagar kvar på min månadens blogg tävling! Har du inte deltagit? Du hittar inlägget under min header, och om du inte gillar såna här kommentarer så ber jag om ursäkt! kram ♡

Annons