Blåsfisk, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Blåsfisk,

Pust, stön och tjoho att provet äntligen är klart! Jag måste plugga ännu mer till nästa prov, och nu håller jag tummarna för att jag klarar det här så jag slipper komplettera eller göra om. Elise lekte med mamma ute på lekplatsen och var helt slut när vi satte oss i bilen.

Här hemma har vi precis ätit sen lunch/tidig middag och hamnat i matkoma. Jag måste ta min andra kaffe strax för att inte somna, men det lär bli en tidig kväll ikväll vilket som. Så kvällen blir lugn och mysig. Jag tänker inte röra mig utanför dörren.

Vad har ni för er ikväll?

​Såhär känner jag mig nu. Alldeles utmattad. Eller som en blåsfisk. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mammaihalland

    Söt blås fisk 😄Vi vilar.. Molly somnade nu (inte för natten dock👎). Kan inte väcka henne. Jag är gör trött efter mitt prov idag. Tidigt i säng hoppas jag ☺

  2. mammaihalland

    Söt blås fisk 😄Vi vilar.. Molly somnade nu (inte för natten dock👎). Kan inte väcka henne. Jag är gör trött efter mitt prov idag. Tidigt i säng hoppas jag ☺

Annons