Tack Mr. Eklund ! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Tack Mr. Eklund !

God morgon!

Ny dag – nya möjligheter! Känner inte ni också att det är en perfekt dag för att göra det du drömt om sådär länge och som du riktigt gått och tänkt på en längre tid? Nu är det dags att uppfylla den drömmen!

Jag har vaknat på rätt sida sängen idag och känner att idag är en bra dag. Jag har prov och kunde inte vara mindre nervös. Går det bra så går det och går det mindre bra så får det göra det – ingenting ska få förstöra min dag!

Igår kväll somnade jag med Fredrik Eklunds bok Sälj! i handen. Vilken bok! Vilken inspiration! Han är något speciellt den där herrn. En sån man vill ha som kompis, kunna ringa i vått och torrt och som man bara vill bolla idéer med.

Nej, hörrni – idag är en bra dag! Gör det bästa av den!

Kram

​Bild lånad från Dagens media

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons