Privatchaufför, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Privatchaufför,

Hej på er!

Då var vi hemma igen. Jag är helt slut precis som jag brukar vara vid den här tiden, haha, men det är bara att bita ihop och vänta in läggdags.

Vi har haft en härlig dag och jag har fått koppla av en hel del med mamma som barnvakt. Nu sitter jag och pratar med Fredrick och planerar morgondagen i mitt huvud. De landar 19 i Köpenhamn och tar nog tåget över till Malmö och sen plockar vi upp dem där – med eller utan Elise. Har jag tur så kanske mamma kan vara barnvakt imorgon igen och jag åker ner själv. Det återstår att se. Det blir iallafall billigare för dem att ta tåget över bron själva (100:- vs 450:- per person).

Nu ska vi försöka plocka ihop någon middag här hemma och bara mysa.

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx