Sista dagen som gräsänka, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Sista dagen som gräsänka,

God morgon!

Jag älskar när Elise väcker mig på ett mysigt sätt och riktigt klappar på mig för att jag ska vakna. Något som delar plats med denna känsla är att få vakna själv, surfa på mobilen och kunna gå upp själv utan att hon vaknar. Att bara få tänka på mig själv en liten stund. Imorgon vaknade Elise inte förrän 9:30 och därför nästan en timme efter mig. Jag gick runt och visste nästan inte ens vad jag skulle göra.

Nu sitter min lilla donna och tuggar i sig sin frukost (smörgås + satsumas) och jag dricker som vanligt mitt kaffe. Vi åker iväg och kollar födelsedagspresent till Fredrick sen och möter upp mamma för lite mys. När vi kommer hem står det städ på schemat – ingen ska få veta hur mycket jag struntat i när jag varit gräsänka 🙂

Ha en underbar dag! Kram

​Ps. Bli inte avis på mina babyhår.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons