Emporia köpcenter, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Emporia köpcenter,

​Hon upphör aldrig att förvåna den här lilla krabaten och ger sin mamma sovmorgon till klockan 10. Inte ens allt festande ute på gatan inatt har väckt henne. Då blir man lycklig.

God morgon på er! 

Idag väntar Malmö för vår del. Vi ska försöka tajma in Elises sovstund med att åka 2,5 h bil ner till Emporia köpcenter för att spendera ett par timmar där. Om inte mamma passar henne här hemma då förstås, då åker jag själv, men hon kände sig lite krasslig igår och jag vill inte att hon blir sjuk. Eller resten av familjen heller för den delen. 

Klockan 19 landar mina kära ikväll och beräknas vara på Malmö centralstation strax efter 20-20:30. (Emporia har öppet till 20 alla dagar!). Det ska bli roligt att se Elises reaktion när hon får se sin pappa. 

Idag är det också v 33! Tänkte att jag skulle skriva mer om det senare 🙂 Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx