v 33 Andra barnet, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

v 33 Andra barnet,

Då var det vecka 33! Tiden går sjukt fort, men just de här 3 senaste veckor har gått lite extra långsamt av någon anledning.

Jag sover inte alls lika skönt längre. Förra graviditeten var en pina när vi skulle bila hem från vår semester i Italien. Ryggen gjorde så ont efter bara en liten stunds stillasittande och hur jag än gjorde så kunde vi inte mer än att stanna en gång i halvtimmen. Nu är det samma sak när jag kör bil, och samma sak under nätterna. Ingen ställning är skön. Jag minns också att det försvann lika snabbt som Elise var ute. Gissar på att jag är klen i ryggmusklerna helt enkelt 🙂

Idag har jag gått upp 10 kg som på beställning. Lika mycket som jag gick upp med Elise allt som allt sist. Men å andra sidan har jag inte tränat sedan jag vet inte när och med Elise tränade jag (inkl löpning) till samma dag vattnet gick. 

Magen är hård hela tiden och jag får sammandragning allt oftare.

– Den lilla donnan där inne rör på sig heeeeeela tiden. Vilket är super! Såklart! Men hon rör sig som mest när jag ska sova och när jag vaknar på nätterna. Det slår aldrig fel.

Mina åderbråck är det första jag vill bli av med efter förlossningen. Enough said. 

Jag känner ingen hunger. Förrän det gått typ 12 timmar mellan målen. 

Längtan efter förlossningen är enorm. Även om jag på något sätt känner viss oro den här gången (tror det beror på bråcken – jag är rädd att något ska hända även om BM och läkare säger att det är ok) så vill jag så gärna ha ut den lilla krabaten och få tillbaka min kropp för ett tag. Jag längtar efter Elises reaktion och är nyfiken på om de kommer vara lika. 

Jag har en butterfly-stomach. Redan i början med Elise så fick jag en enda bristning och den drog sig som en stjärna eller en fjäril ut från hålet där min piercing suttit. Skulle jag nu få bristningar så är jag glad att det blev där. Jag tycker den är fin och påminner mig om mina snart två fina barn.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx